Truskawkowo – szpinakowe cocktail party z okazji Dnia Dziecka oraz rozpoczynających się egzaminów zawodowych dla uczniów BS I stopnia
w zawodzie pracownik pomocniczy obsługi hotelowej.
Truskawki w gorzkiej czekoladzie z pianką ptysiową, cocktail z mleka owsianego, szpinaku i bananów oraz cocktail z truskawek, z mlekiem sojowo – waniliowym, bananami i płatkami owsianymi to menu dzisiejszego eventu dla uczniów BS I stopnia , który odbył się z okazji obchodów Dnia Dziecka w branży hotelarskiej jak i rozpoczynających się egzaminów zawodowych w Naszej Szkole. Uroczystość rozpoczęła Pani dyrektor Stefania Goździk, zwracając uwagę na odżywcze aspekty serwowanych napojów . W ramach spotkania podsumowaliśmy również przygotowanie się uczniów do egzaminów. Było smacznie i zdrowo jak i naukowo, ponieważ uczniowie mieli okazję powtórzyć sobie wszystkie ważne procedury dotyczące organizacji pracy w dziale służby pięter i w pionie gastronomicznym, a wszystko wyglądało i smakowało pysznie truskawkowo – czekoladowo i szpinakowo.
Zapraszamy do GALERII