Uroczysta konferencja z okazji IX Szkolnego Konkursu Zawodowego dla uczniów BS I stopnia
„WZOROWY PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ” o słodkim posmaku czekolady.
W dniu 10.05.2022 roku odbyła się w naszej Szkole uroczysta konferencja z okazji rozpoczęcia konkursu branżowego, której towarzyszyła słodka chwila degustacji z okazji Dnia Czekolady.
Naszym Gościem była Pani Dyrektor Stefania Gożdzik, która z tejże okazji przywitała wszystkich uczniów i nauczycieli przedmiotów zawodowych i życzyła młodzieży sukcesu w zmaganiach konkursowych. Po prezentacjach poszczególnych klas przyszedł czas na endorfiny i degustację deserów, serwowaliśmy fontannę z czekolady z filetowanymi owocami oraz sokami owocowymi. Konkurs zawodowy będzie trwał przez dwa najbliższe tygodnie. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w dniu zakończenia roku szkolnego, uczniowie otrzymają nagrody i pamiątkowe dyplomy. Wszystkim uczniom życzymy rywalizacji zawodowej na najwyższym poziomie, życzymy zajęcia jak najwyższych miejsc na podium.
Zapraszamy do GALERII